Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@14:08:26 GMT

ایران صادرکننده قطعات در صنعت مترو می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۵۷۰۳۶

ایران صادرکننده قطعات در صنعت مترو می‌شود

مدیر عامل مترو تهران با اشاره به اینکه ظرفیت‌های مناسبی در کشور برای تحقق بومی سازی صنعت مترو وجود دارد، گفت: با ایجاد تعامل مؤثر صنعت ریلی و دانشگاه می‌توان صادر کننده قطعات در صنعت مترو باشیم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی امام درباره ضرورت ارتباط دانشگاه، صنعت و بازار، گفت: ارتباط تنگاتنگ این مجموعه‌ها، نقش غیرقابل انکاری در توسعه و بهینه سازی صنعت ریلی در حوزه مترو دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه دانشگاه باید در راستای رفع نیاز‌های صنعت، آموزش و پژوهش گام بردارد، افزود: ارتقای کیفی صنعت مترو در گرو ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان است به همین دلیل در اولویت‌های کاری خود در شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) بر این امر تأکید ویژه‌ای داریم.

امام با بیان این مطلب که دانش فنی در صنعت مترو تهران مطابق با استاندارد‌های بین المللی است، تصریح کرد: تلاش داریم تا با افزایش ارتباط بین متروی تهران ودانشگاه، ضمن آشنایی اساتید و دانشجویان با تکنولوژی‌های نوین به‌کار رفته در صنعت مترو اقدمات صنعتگران مترو تهران نیز به آنان معرفی شود.

وی با اشاره به اینکه افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه در حوزه حمل و نقل ریلی درون شهری بسیار مؤثر است، گفت: در راستای بومی سازی و ساخت تجهیزات مورد نیاز ایستگاه‌های مترو و تجهیزات تعمیرگاهی ناوگان، مطابق با استاندارد‌های معتبر بین المللی در سال ۹۷ تفاهم نامه‌ای بین شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) و جهاد دانشگاهی منعقد شد تا از همه ظرفیت‌های ارزنده موجود در این نهاد دانش بنیان استفاده لازم به عمل آید.

وی ادامه داد: در سال جاری نیز تعاملات خود در زمینه‌های مختلف را با دانشگاه افزایش خواهیم داد تا بتوانیم با اتکا به توان داخلی و ظرفیت علمی و تخصصی کشور، ظرفیت جا به‌جایی بیش از ۲ میلیون سفر در روز را در گام نخست و در آینده نه چندان دور به ۵ میلیون مسافر افزایش دهیم.

امام با اشاره به تسریع در روند بومی سازی، تصریح کرد: لازم است در راستای ارتقای سطح علمی نیرو‌های فنی، متخصص و گسترش صنعت مترو در بخش دانش تجهیراتی، همکاری‌های چند جانبه بین شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) با دانشگاه و شرکت‌های داخلی با توان بالای مهندسی برقرار شود.

مدیر عامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) با اشاره به اینکه باید بیش از پیش در صنعت مترو به دانش فنی روز دنیا مجهز شویم، گفت: همکاری متقابل در زمینه ساخت سیستم رانش واگن (موتور قطار)، کمک به انتقال دانش فنی تجهیزات، طراحی و ساخت سیستم‌های کنترلی واگن و پست‌های برق، بخشی از اهداف ما در افزایش تعامل با دانشگاه به شمار می‌آید.

مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) با تأکید بر دانش بنیان شدن فرآیند‌های تحقیق و توسعه قطعات مترو، گفت: شرکت‌های دانش بنیان باید در عرصه صنعت مترو بیش از پیش فعال شوند.

وی افزود: امیدواریم که با کمک دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان، شاهد ساخت حداکثری تجهیزات واگن‌های مترویی در داخل کشور باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مترو صنعت مترو شهر تهران صنعت ریلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۷۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید امیر برهانی نایینی امروز در نشست خبری، با بیان اینکه اولین برنامه وزارت صمت متحول سازی مقاصد صادراتی است، اظهار کرد:در سال جاری بسته ویژه دانش بنیان‌ها برای توسعه صادرات و تجارت با کشور‌های مختلف ارایه شده است که در همین راستا شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور می‌توانند از تضمین این صندوق برای گرفتن تسهیلات بانکی و خدمات استفاده کنند.

برهانی با بیان اینکه کل پوشش بیمه نامه و ضمانت صندوق از ابتدای شروع به کار تا امروز ۲۲ میلیارد یورو بوده است، گفت: سرمایه ثبتی صندوق در این دوره ۲۰۰ میلیون یورو افزایش یافت و در حال حاضر به ۲۴۷ میلیون یورو رسیده است.

برهانی با بیان اینکه بسته ویژه دانش بنیان تدوین و به شرکت‌های دانش بنیان ارایه شده، تصریح کرد: بر اساس این بسته حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات با اشاره به اهمیت بازاریابی برای دانش بنیان‌ها، گفت: امکان سنجی و اعطای ظرفیت‌های تجارت خارجی به شرکت‌های دانش بنیان به منظور بازاریابی در این بسته دیده شده است.

همچنین به گفته این مقام مسئول بسته ویژه‌ای هم ویژه نمایشگاه دیده شده که در صورت حضور شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه و اعلام اینکه قرار است صادرات انجام دهند، اعتبارسنجی خارجی، بدون دریافت هزینه انجام می‌دهیم. فردا و پس فردا نیز با اتاق‌های بازرگانی و تجار مالزی و کامرون تفاهم نامه تجاری امضا خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور، گفت: در همین راستا امروز تفاهم نامه‌ای با صندوق صنایع پیشرفته امضا می‌شود.

فرصت های بازار آفریقا

یکی از علل برگزاری همزمان اجلاس ایران و آفریقا با ایران اکسپو این بود که تجار آفریقایی از ظرفیت‌های ایران باخبر شوند؛ چراکه صادرات به مقصد آفریقا مورد تاکید است و مقرر شده در این قاره سرمایه گذاری ویژه کنیم. در همین راستا صندوق ضمانت صادرات نیز صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند؛ بنابراین اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست.

مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران با بیان اینکه این صندوق، صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند و اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست، گفت: حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

وی تاکید کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی عمرمان با دومین اجلاس ایران و آفریقا در جهت شناسایی و معرفی توانمندی‌های صنعتی و اقتصادی ایران به کشور‌های آفریقایی است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت های دانش بنیان