Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزیمعاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: میزان عمق ساخت داخل در حوزه واگن‌های باری ۸۵ درصد است که پروژه‌هایی در خصوص افزایش آن تا ۹۵ درصد در حال تدوین و تعریف است.

به گزارش ایسنا، مهدی صادقی نیارکی در حاشیه نشست هم اندیشی فعالان صنعت ریلی در استانداری مرکزی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ظرفیت مناسبی در تولید انواع واگن‌های باری، مسافری، مترو و لوکوموتیو در کشور وجود دارد که بخش عمده‌ای از این ظرفیت در سال‌های گذشته استفاده شده و بخشی هنوز مازاد بوده و قابلیت بهره‌گیری و بهره‌برداری از این ظرفیت به مقدار بیشتر وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزان عمق ساخت داخل در حوزه واگن‌های باری مناسب است به طوری که بالای ۸۵ درصد از این محصول در داخل کشور ساخته می‌شود که پروژه‌هایی در راستای افزایش این ظرفیت تا ۹۵ درصد در حال تدوین و تعریف است.

معاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تصریح کرد: در حوزه واگن‌های مسافری، عمق ساخت داخل بیش از ۶۵ درصد است که پروژه‌هایی نیز در خصوص افزایش این ظرفیت در دستور کار قرار دارد، همچنین امکان رسیدن به ساخت داخل در زمینه ساخت واگن‌های مترو ۵۶ درصد است که این امکان دست یافتنی است و تحقق این مهم نیازمند همکاری تمام ارکان و سیاستگذاران است تا از این ظرفیت‌های موجود در کشور به نحو احسن استفاده شود.

صادقی نیارکی بیان کرد: برای نخستین بار طراحی مهندسی واگن‌های مترو در قالب قراردادی بین معاونت علمی ریاست جمهوری و شهرداری تهران امضا شده که بر اساس آن، پس از ساخت نمونه اولیه، بر اساس قرارداد تکمیلی بیش از ۴۰۰ دستگاه واگن های مترو هفت واگنه در کشور ساخته و تولید می‌شود.

وی ادامه داد: اولویت نخست در کشور تکمیل نیازمندی داخل در حوزه انواع واگن‌ است و برای صادرات نیز باید بعد از تامین نیازهای داخل برنامه‌ریزی مناسب انجام شود. در حال حاضر برنامه‌هایی برای صادرات واگن‌های باری وجود دارد که نیازمند الزاماتی از جمله پاس کردن برخی استانداردهای بین المللی است که این مهم در مرحله مطالعه و پیاده سازی قرار دارد.

صادقی نیارکی اضافه کرد: ظرفیت تولید سالانه در حوزه واگن باری ۲۸۰۰ دستگاه و در حوزه واگن مسافری هزار دستگاه است، اما قطعا ظرفیت اصلی قابل استفاده بسیار بالاست که البته هنوز به صورت ۱۰۰ درصدی از این ظرفیت‌ها استفاده نشده است.

گفتنی است، معاون وزیر صنعت در سفر به اراک از شرکت واگن پارس نیز بازدید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادقی نیارکی صنعت ریلی استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۷۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان از بهینه‌سازی و نوسازی پست برق مالکریم در شهر مسجدسلیمان خبر داد.

علی اسدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: پست برق ۱۳۲ به ۳۳ و ۱۱ کیلوولت مالکریم، برق مناطق مهمی از شهر مسجدسلیمان را تامین می‌کند که برای افزایش پایداری و رفع افت ولتاژ بهینه‌سازی آن در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا با احداث فونداسیون جدید، یک ترانس قدیمی این پست با ظرفیت ۲۷ مگاولت آمپر تعویض و یک ترانس نو با قابلیت‌های جدید جایگزین آن شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با بیان اینکه ارزش سرمایه‌گذاری این پروژه بیش از ۳۸۷ میلیارد ریال بوده است، عنوان کرد: ترانس قدیمی موجود در پست به صورت آفلود تپ‌چنجر (لغزانه ترانسفورماتور) بوده که برای افزایش و کاهش ولتاژ باید ترانس مذکور خاموش می‌شد ولی ترانس جایگزین با قابلیت آنلود تپ‌چنجر این امکان را به بهره‌بردار می‌دهد که بدون خاموشی، ولتاژ آن تنظیم شود.

اسدی با بیان اینکه پست برق فوق توزیع مالکریم در مجموع ۷۷ مگاولت آمپر ظرفیت دارد، بیان کرد: با بهینه‌سازی و نوسازی صورت گرفته در این پست، حوادث ناخواسته کاهش و تامین برق شهر مسجدسلیمان برای گذر از پیک تابستان جاری بهبود پیدا کرده است.

به گفته وی، با هدف آماده‌سازی شبکه پیش از این نیز چند پست برق فوق توزیع در شهرستان‌های شوشتر، ماهشهر و کرخه بهینه‌سازی و افزایش ظرفیت پیدا کرده است.

شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • آتش‌سوزی مهیب در پی خروج قطار از ریل در آریزونای آمریکا
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • آتش‌سوزی مهیب در پی خروج قطار از ریل در آریزونای آمریکا+ فیلم
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • تشریفات گمرکی برای ۱۰ واگن باری ارسال شده به مرز شمتیغ انجام نشده است