Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، محمدجواد حق شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در بازدید از اتحادیه صنف فرش‌بافان اظهارداشت: ورودی و خروجی ایستگاه متروی خیام، این ظرفیت را دارد که به یک موزه فرش تبدیل شود و پس از آماده‌شدن مقدمات، ما برای بازدید و تصمیم‌گیری نهایی، در اولین فرصت اقدام خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، صنایع دستی را یکی از عمده‌ترین صنعت‌های آسیب‌دیده از تحریم‌های بی‌رحمانه و گسترده اقتصادی معرفی کرد و گفت: از آنجا که امسال سال تولید و جهش ملی نام‌گذاری شده و ۵ میلیون نفر شاغل در حوزه صنایع دستی در ایران فعال اند ضروری است توجه و اقدام مؤثری در حوزه این صنایع که هم صنعت و هم هنر به شمار می‌روند، صورت گیرد.

وی با اشاره به این مطلب که در صنعت فرش‌بافی بیش از ۳۰ شغل وجود دارد و باید برای رونق بازار آن کوشید، ادامه داد: هر هنری نیازمند گالری است و گالری باید باشد تا فضا را برای عرضه هنر مهیا سازد. فرش نیز نیازمند گالری است و این ایستگاه مترو می‌تواند این فرصت را برای آن ایجاد کند که این رویداد، می‌تواند ایستگاه متروی خیام را هم به یکی از جذاب‌ترین ایستگاه‌های تهران و حتی مکانی برای جذب گردشگر داخلی و خارجی تبدیل کند.

حق‌شناس، منطقه ۱۲ را به عنوان قلب تهران، دارای بالاترین آمار موزه‌های تهران خواند: امیدواریم با مساعدت شهردار منطقه ۱۲ و با یک همکاری و برنامه‌ریزی مدون و مشخص بتوانیم گالری فرش ایستگاه خیام را فعال کنیم.

علی‌محمد سعادتی، شهردار منطقه ۱۲ نیز در این مراسم گفت: موضوع ایستگاه‌موزه‌ها، مسأله سابقه‌داری در بسیاری کشورهای دنیاست و در شهرهای تاریخی نظیر موسکو، رم از بابت تردد و تعاملی که در شهر باید صورت گیرد، ایستگاه‌ها یکی از مهم‌ترین بخش‌هایی هستند که هر فرهنگی می‌تواند ظرفیت‌ها و محصولات خود را در آنها عرضه کند.

وی افزود: ازاین‌رو ما در منطقه مرکزی تهران از جنبه حضور اصناف مختلف، رویدادهای گوناگون تاریخی، همچنین از این جنبه که حجم قابل توجهی از خطوط متروی تهران و ایستگاه‌های اولیه و قدیمی این شهر در این منطقه وجود دارد، ظرفیت ایجاد ایستگاه‌موزه‌ها را داریم که اگر حمایت‌های لازم از سوی شورای شهر صورت گیرد، از همین الان می‌توان کارهایی را در این زمینه آغاز کرد و ما برای انجام این کار در همه ایستگاه‌های منطقه، اعلام آمادگی می‌کنیم.

انتهای پیام/

حامد افروغ کد خبر: 1077106 برچسب‌ها متروی تهران توسعه خطوط مترو مدیریت شهری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: متروی تهران توسعه خطوط مترو مدیریت شهری ایستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۱۲، ناسالم (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۵۲، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۶۴، امام خمینی با شاخص ۶۴، باغستان شهریار با شاخص ۷۶، پارک رازی با شاخص ۵۲، پاسداران با شاخص ۸۶، پاکدشت با شاخص ۵۵، پردیس با شاخص ۸۰، پونک با شاخص ۶۹، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۹۰، پیشوا با شاخص ۵۳، تهران پارک شکوفه با شاخص ۷۹، چشمه با شاخص ۷۶، دانشگاه تهران با شاخص ۸۶، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۷۴، رباط‌کریم با شاخص ۶۳، ژئوفیزیک با شاخص ۵۳، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۷۷، سرخه‌حصار با شاخص ۶۰، سلامت با شاخص ۹۲، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۸۶، شریف منطقه دو با شاخص ۹۹، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۶۸، شهرداری منطقه دو با شاخص ۶۴، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۸۹، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۹۴، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۵۳، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۷۵، شهریار با شاخص ۶۵، فرمانداری شهرری با شاخص ۷۳، قدس با شاخص ۵۷، قرچک با شاخص ۷۶، گلبرگ منطقه هشت با شاخص ۵۸، لواسانات با شاخص ۷۲، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۶۴، ملارد با شاخص ۸۰، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۴، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۷۹، ورامین با شاخص ۶۵ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۸۳ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند. ایستگاه دماوند با شاخص ۳۱، علم و صنعت با شاخص ۳۱، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749055

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ متروی تهران
  • رفع نواقص خط ۳ مترو تهران