Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@09:01:31 GMT

۱۴۰ گروه کالایی بومی‌سازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۲۶۶۹۰

۱۴۰ گروه کالایی بومی‌سازی می‌شود

به گزارش روز سه شنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «مهدی صادقی نیارکی» در نشست هم‌اندیشی با رییس جهاد دانشگاهی، با اعلام آمادگی برای حمایت از فعالیت‌های فناورانه این نهاد افزود: سیاست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، حمایت از ساخت داخل و بومی‌سازی محصولات و تجهیزات مورد نیاز کشور است.

وی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای ساخت داخل واگن مترو، به لزوم بومی‌سازی فناوری مونولیت سرامیک کاتالیست خودرو به علت نیاز آتی کشور اشاره و بر حمایت کامل از جهاد دانشگاهی در این زمینه تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی‌نیارکی گفت: وزارت صنعت مخالف واردات محصولات پیش‌ساخته (CBU) است، بلکه با استفاده از ظرفیت فناورانه جهاد دانشگاهی و مشارکت سرمایه‌گذاران، کسب‌وکارهای فناورانه با ارزش اقتصادی بالا در کشور را می توان راه‌اندازی کرد.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، در زمینه خرید خارجی نیز به ضرورت انتقال و بومی‌سازی فناوری اشاره و  اعلام آمادگی کرد تا جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد فناور در کنار وزارت صنعت، انتقال و بومی‌سازی فناوری را انجام دهد.

بهره‌برداری از واگن ملی مترو، تا بهمن‌ماه

در این نشست، «حمیدرضا طیبی» رییس جهاد دانشگاهی نیز بر استفاده از توانمندی‌های فناورانه جهاد دانشگاهی برای حل مشکلات و نیازهای اساسی جامعه تاکید کرد.

وی گفت: جهاد دانشگاهی با برنامه‌ریزی و حمایت دولت، چندین طرح فناورانه با رویکرد رفع برخی مشکلات صنعت کشور را  در دست اجرا دارد.

طیبی، بر ضرورت حمایت از محصولات فناورانه جهاد دانشگاهی در داخل کشور تاکید کرد و افزود: با وجود ساخت تجهیزات زیادی توسط جهاد دانشگاهی، اکنون مشابه این تجهیزات از شرکت‌های خارجی خریداری می‌شود.

وی تاکید کرد: با توجه به فناور بودن جهاد دانشگاهی، این نهاد در زمینه‌ تامین مواد اولیه و تجهیزات خاص نیازمند حمایت بیشتر است.

طیبی، به اجرای پروژه‌های کاتالیست خودرو و سیستم رانش واگن مترو توسط جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: پروژه واگن ملی مترو تا بهمن‌ماه امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی خاطرنشان‌کرد: برای تامین واگن‌های مورد نیاز خطوط متروی تهران، می‌توان از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخل کشور و جهاد دانشگاهی استفاده کرد.

به گزارش ایرنا، وزارت صنعت برای تحقق اهداف برنامه تعمیق ساخت داخل، در مجموع برای سال‌های ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰ دستیابی به هدف ۱۰ میلیارد دلاری داخلی‌سازی انواع اقلام کالایی وارداتی را به عنوان برنامه محوری خود تعیین کرده است.

برچسب‌ها سازمان جهاد دانشگاهی وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید تولید داخلی جهش تولید افزایش تولید خودرو صنعت قطعه سازی داخلی سازی جهاد دانشگاهی خودرو سازی ایران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان جهاد دانشگاهی وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید تولید داخلی جهش تولید افزایش تولید خودرو صنعت قطعه سازی داخلی سازی جهاد دانشگاهی خودرو سازی ایران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه سازمان جهاد دانشگاهی وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید تولید داخلی جهش تولید افزایش تولید خودرو صنعت قطعه سازی داخلی سازی جهاد دانشگاهی خودرو سازی ایران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اخبار کنکور جهاد دانشگاهی وزارت صنعت بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۶۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مسابقه ملی «سدید» در ۴ بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت ۳ دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.
براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.
دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند.
برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.
جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:
یک جایزه ۲۰ میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای دو نفر
۳ جایزه ۵ میلیون ریالی برای سه نفر
سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم