Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، صابر پرنیان روز چهارشنبه در آیین آغاز به کار نمایشگاه دائمی نیازهای فناورانه سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری تبریز اظهار کرد: امروز شاهد اتفاق بسیار مبارکی هستیم که نقطه اتصال علم و صنعت بوده و شروع یک حرکت جدید در عرصه فناوری و ارتباط با صنعت است.

وی از شهر تبریز به عنوان شهر صنعتی نام برده و گفت: توانمندی‌های قطعه سازی، ماشین سازی، برق و الکترونیک در استان آذربایجان شرقی بر هیچ کس پوشیده نیست؛ اما سالهاست که اتصال علم و صنعت به عنوان حلقه گمشده ای در این استان مطرح است از این‌رو برگزاری این نمایشگاه می‌تواند این خلع را رفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرنیان خاطر نشان کرد: امروز باید بتوانیم شرکت های فناور دانش بنیان و استارتاپ‌ها را به بدنه تولید وصل کنیم و این شروعی برای نهضت بزرگ و عملی‌سازی ارتباط شرکت‌های دانش‌بنیان، فناوران و استارت‌آپ‌ها با مجموعه بزرگ سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز است.

رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی ادامه داد: امروز در استان نیازمند تولید با ارزش افزوده بالا هستیم و باید نگاه شرکت‌های دانش‌بنیان مبتنی بر صادرات باشد، حجم تولیدات ما به مراتب بیشتر از نیاز داخل است و برای تولید ثروت نیازمند ورود به بازارهای جهانی هستیم و باید در این مسیر حرکت کنیم.

باید به توان بومی اتکا داشته باشیم

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز نیز در آیین افتتاح این نمایشگاه با تأکید بر ضرورت توجه به تولید بومی و تأمین نیازهای صنعتی از داخل کشور گفت: امروز برای گذر از محدودیت‌ها و حرکت در مسیر توسعه باید درجهت تأمین نیازها به صورت بومی و خودکفا قدم برداریم و این نمایشگاه آغازی برای رسیدن به این هدف مهم است.

یعقوب وحید کیا با اشاره به توان متخصصان داخلی و پتاسیل‌های ویژه منطقه اظهار کرد: توان ویژه منطقه از لحاظ پتانسیل‌های صنعتی و هوش مکانیکی زمینه تأثیرگذاری در حوزه‌های فنی و مهندسی را فراهم کرده است‌.

وی با اشاره به طرح موضوع احصای نیازهای فناورانه توسط سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز گفت: با توجه به نیاز مترو تبریز و ضرورت ورود جدی به عرصه‌های فناورانه جلسات متعددی با حضور مدیران ارشد پارک و علم وفناوری استان و سازمان صمت برگزار شد و از طرف مترو طرح موضوع صورت گرفت و این آغازی برای شروع حرکت جدیدی بود که امیدواریم این اقدام درنهایت منجر به رفع نیازهای سازمان شود.

وی با اشاره به اقدامات تخصصی صورت گرفته در سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز گفت: متروی تبریز در بخش‌های تخصصی عمرانی، ناوگان و تجهیزات خدمات خود را به مردم ارائه می‌کند، یکی از بخش‌هایی که نیاز فوری به ورود جدی فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان احساس می‌شود، بخش ناوگان و بخش تجهیزات از قبیل سیستم‌های ارتباطی و مخابراتی و سیگنالینگ است.

وی ادامه داد: عمدتاً در بخش ناوگان و بخش سیستم های ارتباطی و مخابراتی از قدیم نیاز به خارج بوده است و متأسفانه با وجود هزینه‌ کرد بسیار بالا، شاهد هستیم که نتوانسته‌ایم آنگونه که باید و شاید نسبت به رفع این نیازها اقدام کنیم.

وی با تأکید بر ضرورت کاهش هزینه‌ها و تکیه بر توان متخصصان داخلی افزود: پیش از این در بخش سیگنالینگ، میلیون‌ها دلار برای خرید تجهیزات هزینه شده ولی به علت تحریم‌ها نرم‌افزارهای مورد نیاز تحویل داده نشد و این هزینه‌ کرد مفید نبوده است.

وی خاطرنشان کرد: این منابع سرمایه مردم است و با گذشت زمان سرمایه های مردم‌ مستهلک شده و با توجه به رشد علم و فناوری و تکنولوژی با وجود نصب تجهیزات ولی عدم به کارگیری، با گذر زمان در دنیا دیگر این تجهیزات کارایی ندارد و نیاز روز را تأمین نمی‌کند.

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز نیز در آیین افتتاح نمایشگاه یاد شده با تأکید بر اینکه اقدامات حوزه فناوری نباید دچار شعارزدگی شود، اظهار کرد: به منظور رفع این ابهامات کمیته فنی و مشترکی بین مترو تبریز، پارک علم و فناوری و اداره صمت تشکیل شده و در کمیته‌های تخصصی و کارگروه‌های ویژه مسائل مرتبط فناورانه به صورت اختصاصی مورد بررسی قرار گرفته و بعد از تأیید این کمیته اقدامات لازم انجام خواهد شد.

وی از ارائه لایحه‌ای به منظور حمایت از تولید انبوه نیازهای فناورانه مترو تبریز به شورای شهر خبر داد و گفت: سعی می‌کنیم تمامی اقدامات صورت گرفته در این کمیته به صورت مستند انجام گیرد و در راستای حمایت از تولید انبوه محصولاتی که نیاز فناورانه سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری تبریز را تأمین می‌کند با هماهنگی‌هایی که با شهردار تبریز صورت گرفته مقرر شد تا لایحه‌ای به شورای شهر تقدیم شود تا در چارچوب قوانین و مقررات حمایت‌های لازم از شرکت‌های فناور و دانش بنیان صورت گیرد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی صمت افتتاح نمایشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی صمت افتتاح نمایشگاه آذربایجان شرقی صمت افتتاح نمایشگاه سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز نیازهای فناورانه مترو تبریز دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۸۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی استان کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم هشتم اردیبهشت _ در نشست مدیریت بحران که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت و کنترل به‌موقع، بحران را به حداقل می‌رساند.

وی ادامه داد: استان کرمانشاه به‌دلیل شرایط خاصی که دارد در معرض بحران‌های مختلفی همچون سیل، زلزله و… قرار دارد.

استاندار کرمانشاه اشاره‌ای به خطر آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌های استان با توجه به پوشش گیاهی منطقه داشت و بحث تجهیزات امداد و نجات داشت و گفت: پدیده ریزگردها از دیگر مشکلات استان است که با توجه به عوامل مؤثر اثرگذار شدت و ضعف دارد.

وی با اشاره به مشکلات به‌جا مانده از ادوار گذشته برای استان، تصریح کرد: با اعلام بی‌موقع جشن پایان بازسازی زلزله از ردیف بودجه زلزله‌زده کشور خارج شدیم در حالی که هنوز ده‌ها ساختمان دولتی از فرمانداری گرفته تا ادارات حتی مساجد این مناطق، بازسازی نشده است.

صحرایی اشاره هم به افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه داشت و افزود: راه‌آهن کرمانشاه برای خدمات‌رسانی مطلوب به مردم نزدیک به یک‌هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد.

وی با ادامه نیازهای استان کرمانشاه به بحث امسال تسهیلات مناطق زلزله‌زده اشاره کرد و گفت: در صورت تخصیص تکمیل ساختمان‌های مناطق زلزله‌زده با توجه به پیشرفت فیزیکی آن‌ها اولویت‌بندی می‌شود.

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ همت اعتبار نیاز است که حدود ۲.۷ هزار میلیارد تومان آن صرف مناطق زلزله‌زده و ۱.۳ هزار تومان آن برای مابقی استان هزینه شود.

کد خبر 748515

دیگر خبرها

  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • شهید مطهری به معنای واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود/ در برابر مخالفین با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • لکه‌های سفید روی ناخن‌ها چه معنایی دارند؟
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین